Wołowina z morelami i sosem seczuańskim

Wołowina z morelami i sosem seczuańskim

  • 400 g sosu Uncle Ben`s® Seczuański Chilli Fusion
  • 12 moreli
  • suszonych duża czerwona papryka
  • 400 g wołowiny
  • 250 g ryżu długoziarnistego Uncle Ben`s®
  • 15 min
  • Chińska

Przygotowanie:

  1. Morele zalej gorącą wodą. Paprykę oczyść z gniazd nasiennych i pokrój w duże kawałki. 
  2. Wołowinę pokrój w cienkie plasterki. Na rozgrzanej patelni podsmaż z obu stron wołowinę z dwiema łyżkami oleju. Dodaj paprykę i namoczone morele, zalej sosem Seczuańskim Chilli Fusion Uncle Ben’s® i gotuj 5 minut. 
  3. Ugotuj ryż według instrukcji z opakowania. 
  4. Podawaj z sosem i ryżem.

Potrzebne produkty:

Seczuański Chilli Fusion 400g

Seczuański Chilli Fusion 400g

Sos Seczuański Chilli Fusion
Pikantny i pełen aromatu Sos Seczuański Chilli Fusion Uncle Ben’s®  z kruchymi  ...

więcej

Długoziarnisty 500g

Długoziarnisty 500g

Ryż Długoziarnisty Uncle Ben’s®
To najbardziej uniwersalny i najczęściej uprawiany gatunek ryżu na świecie. W procesie produkcji ryżu Uncle Ben’s® ...

więcej

Nowe zasady dotyczące cookies

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb oraz preferencji informatycznych, w celu analizy statystycznej Państwa aktywności na stronie i przeciwdziałania nadużyciom. Mogą Państwo wyrazić lub zmienić wcześniej wyrażoną zgodę na stosowanie plików cookies przez tę witrynę poprzez ustawienia swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z witryny z ustawioną zgodą na korzystanie plików cookies (bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej dotyczących plików cookies) oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów dot. plików cookies oraz ochrony Państwa prywatności znajdą Państwo w naszej „Polityce Cookies”.



zamknij