Pikantne kiełbaski w sosie meksykańskim

Pikantne kiełbaski w sosie meksykańskim

  • 400 g Sosu Uncle Ben`s® Meksykańskiego Chilli Con Carne
  • 350 g kiełbasy wieprzowej
  • 2 średnie cebule
  • 2-3 łyżki oleju
  • 2 listki laurowe (opcjonalnie)
  • 1-2 ząbki czosnku
  • 200 g groszku z puszki
  • 30 min
  • Meksykańska

Przygotowanie:

  1. Na patelni podgrzej olej i usmaż na nim drobno pokrojoną cebulę. Posiekaj czosnek i odcedź groszek zielony na sicie.
  2. Kiełbasę pokrój na mniejsze kawałki i podsmaż wraz z cebulą przez chwilę.
  3. Dodaj Sos Uncle Ben’s®  Meksykańskiego Chilli Con Carne, czosnek, połamany listek laurowy i groszek zielony. Całość gotuj ok.10 min na niewielkim ogniu mieszając co jakiś czas.
  4. Sposób podania: podawaj na ciepło z pieczywem.

 

Potrzebne produkty:

Meksykański Chilli Con Carne 400g

Meksykański Chilli Con Carne 400g

Sos Chilli Con Carne

Sos Meksykański Chilli Con Carne Uncle Ben’s® pełen pomidorów, czerwonej fasolki, przyprawiony ostrymi ...

więcej

Nowe zasady dotyczące cookies

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb oraz preferencji informatycznych, w celu analizy statystycznej Państwa aktywności na stronie i przeciwdziałania nadużyciom. Mogą Państwo wyrazić lub zmienić wcześniej wyrażoną zgodę na stosowanie plików cookies przez tę witrynę poprzez ustawienia swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z witryny z ustawioną zgodą na korzystanie plików cookies (bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej dotyczących plików cookies) oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów dot. plików cookies oraz ochrony Państwa prywatności znajdą Państwo w naszej „Polityce Cookies”.



zamknij