Nachos na ciepło

Nachos na ciepło

  • 400g Sosu Uncle Ben`s® Meksykańskiego Chilli Con Carne
  • 100 g różnych rodzajów startego sera żółtego
  • torebka wybranych nachos
  • 2-3 papryczki chilli
  • 10 min
  • Meksykańska

Przygotowanie:

  1. Nagrzej piekarnik do 180 stopni C. Na blachę wyłożoną folią aluminiową wyłóż nachos. Na środek każdego nachos kapnij nieco Sosu Uncle Ben’s® Meksykańskiego Chilli Con Carne, połóż kawałeczek papryczki chilli i wszystko posyp startym żółtym serem. 
  2. Włóż całość do piekarnika na 3 minuty. Po wyjęciu odczekaj chwilę, aż nachos lekko przestygną i przełóż je delikatnie (by się nie połamały) na talerz.
  3. Sposób podania: wyłóż na talerz, podawaj gorące.

Potrzebne produkty:

Meksykański Chilli Con Carne 400g

Meksykański Chilli Con Carne 400g

Sos Chilli Con Carne

Sos Meksykański Chilli Con Carne Uncle Ben’s® pełen pomidorów, czerwonej fasolki, przyprawiony ostrymi ...

więcej

Nowe zasady dotyczące cookies

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb oraz preferencji informatycznych, w celu analizy statystycznej Państwa aktywności na stronie i przeciwdziałania nadużyciom. Mogą Państwo wyrazić lub zmienić wcześniej wyrażoną zgodę na stosowanie plików cookies przez tę witrynę poprzez ustawienia swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z witryny z ustawioną zgodą na korzystanie plików cookies (bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej dotyczących plików cookies) oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów dot. plików cookies oraz ochrony Państwa prywatności znajdą Państwo w naszej „Polityce Cookies”.



zamknij